Daca ai probleme la universitate, în cămin, legată de bursă sau practică aici găseşti paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a îţi rezolva problema.

Primul pas este sa te conectezi la sistemul SMART STUDENT . Aici o sa gasesti informatii legate de obligaţii de studiu, rezultate obţinute, modul de finanţare (buget / taxă), situaţia achitării taxelor (unde este cazul), bursele obţinute, etc.

Probleme la universitate 

 

 1. Citeşte Regulamentul activităţii academice a studenţilor pentru a vedea dacă îţi sunt respectate toate drepturile. Informaţia este cea mai preţioasă armă în ziua de azi.
 2. Caută un reprezentant al studenţilor din Senatul Universităţii. Ei cunosc şi cele mai noi reglemetări stabilite de catre universitatei şi te pot ajuta.
 3. Expune problema ta profesorului indrumator.
 4. Cere politicos informaţiii în legatură cu problema ta la secretariatul facultăţii.
 5. În cazul în care nu ai gasit o soluţie la problema ta urmând paşii anteriori cere o audienţă decanului facultăţii.

Probleme la cămin

 1. Citeşte cu atenţie Regulament privind organizarea si functionarea caminelor studentesti şi Metodologie privind cazarea studenţilor în căminele studenţeşti. În aceste doua documente vei găsi raspunsurile la majoritatea intrebărilor ce se pot ivi.
 2. Întreabă o persoana care face parte din Comitetul de cămin dacă nu ai găsit răspunsurile care le doreai în documentele prezentate la punctul 1.
 3. Expune problemele pe care le ai administraţiei căminului în care eşti cazat.
 4. Dacă tot nu ai gasit o solutie acceptabilă, redactează o cerere către Directorul General Administrativ al UNBM.

Probleme legate de burse

 1. Citeşte Regulamentul de acordare a burselor. Documentul conţine informaţii legate de burse de performanţă, merit ,studiu cât si burse sociale. Aici veţi găsi şi documentele necesare obţinerii unei burse sociale.
 2. Dacă ai alte probleme legate de burse adresează-te politicos secretariatului facultăţii.

Probleme legate de practica

 1. Documentele de care ai nevoie:Regulament de practica, Convenţie de practică, Portofoliu de practică.
 2. Dacă ai alte intrebări referitoare la practică adreseazăte profesorului îndrumător.