Poți sprijini financiar Liga Studenților ”Pintea Viteazul” și activitățile sale, fără nici un cost.

Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 3.5% din impozitul pe venit plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală dorește. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat. Mai exact, tu nu trebuie să dai nici un ban din buzunarul tău.

Dacă doriți ca prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariile din anul 2023, să sprijiniți activitatea Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”, completați și depuneți formularul (sau luați legătura direct cu noi și venim noi dupa el) până la data de 25 MAI 2023, astfel:

  1. Dacă ați obținut în anul 2023 numai venituri din salarii trebuie să completați

    FORMULAR 230

  2. Completați cu datele personale formularul de mai susTrebuie completat de mână cu datele de identificare (pct. I) și semnatură contribuabil. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.

  3. Depuneți formularul direct să trimiteți-l prin postă, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu sau anunțați-ne pe noi și unul din colegi va veni la dumneavoastră să îl preia.

Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA LIGA STUDENȚILOR „PINTEA VITEAZUL” BAIA MARE

Cod de identificare fiscală: 17547550

Cont bancar (IBAN):  RO98BTRLRONCRT00W5922703 (Banca Transilvania)

Dacă doriți mai multe informații în legătură cu această procedură vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă doriți să ne sprijiniți financiar, vă rugăm să folosiți datele contului bancar de mai sus! Vă mulțumim!