Liga Studenților ”Pintea Viteazul” are un nou birou de conducere

februarie 10, 2019
Posted in Comunicate
februarie 10, 2019 admin

Asociația Liga Studenților „Pintea Viteazul” – LSPV are nouă echipă care va prelua, în următorii doi ani, frâiele reprezentării studențești din Baia Mare.  

 

Joi, 7 februarie, membrii Adunării Generală a Ligii Studenților “Pintea Viteazul” și-au exprimat votul și au ales un nou Birou de Conducere pentru organizație. Mandatul va dura doi ani, timp în care vor fi responsabili de activitatea organizației, care constă în principal în reprezentarea drepturilor și intereselor studenților din Baia Mare la nivel local și național, dar și implementarea de proiecte care să ofere tinerilor oportunități de dezvoltare profesională și personală.

 

Cei 7 tineri studenți care au preluat conducerea sunt entuziaști și motivați să asigure continuitate în munca depusă până acum de către organizație.

 

Structura noului de Birou de Conducere este următoarea:

 

  • Președinte – Daiana Ioana Criste
  • Secretar General – Andrei Buda
  • Vicepreședinte Educațional – Andreea Alexandra Terheș
  • Vicepreședinte HR – Antonia-Gabriela Nyisztor
  • Vicepreședinte IT- Călin Terheș
  • Vicepreședinte Proiecte – Dumitru Pop
  • Vicepreședinte Fundraising – Paul Ciulean

Rolul Ligii Studenților „Pintea Viteazul” este unul foarte important pentru studenții din Baia Mare, organizația reprezentând drepturile și interesele studenților și militând pentru respectarea acestora, dar și pentru întreaga comunitate, deoarece desfășoară numeroase proiecte pentru studenți, dar și tineri care răspund nevoilor reale ale lor . Sperăm să dovedim încrederea pe care am primit-o astăzi din partea Adunării Generale și suntem motivați să muncim și mai mult în cadrul organizației.” – Daiana Ioana Criste – Președintele Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”.

 

„Ne-am asumat un rol important și suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem, dar suntem încrezători în competențele dezvoltate cu ocazia zecilor de proiecte la care am participat și în care ne-am implicat ca organizatori. În cei aproape 14 ani de la înființare, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” a militat pentru binele a zeci de mii de studenți, suntem onorați să ducem tradiția mai departe și vom continua să reprezentăm studenții și tinerii, și să le oferim oportunități de dezvoltare. Suntem entuziasmați și motivați pentru a duce mandatul la bun sfârșit și pentru a menține organizația pe același trend ascendent.” – Andrei Buda, Secretar General al Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”

, ,