„MEDIUL ACADEMIC ȘI TIMPUL LIBER”, ediția a II-a

octombrie 2, 2018
Posted in Studenți
octombrie 2, 2018 admin

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează în perioada 2-3 octombrie 2018 două conferințe, în cadrul proiectul „MEDIUL ACADEMIC ȘI TIMPUL LIBER”, ediția a II-a.

Locul de desfășurare: Aula Centrului Universitar Nord din Baia Mare, str. Dr. Victor Babeș, nr. 62 A.

Conferințe:

– 2 octombrie – ora 14:30- IMPORTANȚA FINALIZĂRII STUDIILOR
Vor fi prezente cadre didactice universitare și experți din domeniul educațional: Vasile Bîrle, Ioan Tohătan și Cristian-Liviu Vele.

– 3 octombrie – ora 12:00 – ROLUL VOLUNTARIATULUI ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ
Vor fi prezenți speakeri cu experință în domeniul voluntariatului, atât la nivel local, cât și național, precum: Bianca Tătar, Diana Sabo, Daniel Orza.

Conștientizarea importanței finalizării studiilor și ce rol are voluntariatul în dezvoltarea personală, sunt obiective necesare oricărui tânăr aflat în continuă formare și dezvoltare, deoarece cu ajutorul acestor doi factori se conturează succesul unei persoane, iar speakerii noștri sunt câteva exemple care demonstrează asta.
_________________________________________________
Proiectul este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș și este organizat cu sprijinul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, Asociația DEIS, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș – FONT MM, Banca Comercială Română, Centrul de Consiliere și Orientare Profesională.

Evenimentul face parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018 – 2019.

, , , ,