iunie 26, 2018 admin

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” – LSPV  a desfășurat în perioada 4 – 24 iunie o campanie de informare a studenților Centrului Universitar Nord din Baia Mare cu privire la drepturile și obligațiile acestora în perioada sesiunii de examene.

Ideea unei altfel de campanii a venit din partea membrilor LSPV, care au considerat necesară realizarea unei activități originale și captivante pentru a face cunoscute drepturile și obligațiile studenților.

Campania s-a concretizat prin scrierea drepturile și obligațiilor pe tricouri și purtarea acestora de către membri prin cele trei facultăți și în timpul examenelor. Această activitate venind în completarea campaniei online.

„Dreptul de a da măriri de note!” sau „Dreptul de a primi notele examenelor în 3 zile!” au devenit sintagme cunoscute de către toți studenții Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

La campania de informare au participat 25 de voluntari. Pe lângă aceștia, au fost și unii profesori impresionați  de ideea voluntarilor, astfel  campania s-a bazat și pe ajutorul cadrelor didactice care au împrumutat tricouri cu drepturile și obligațiile studenților în perioada de sesiune.

Statutul Studentului: http://www.lspv.ro/statutul-studentului-2/