Performanțe obținute de către studenții Facultății de Științe

aprilie 13, 2018
Posted in Studenți
aprilie 13, 2018 admin

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” aplaudă performanțele obținute de către studenții Facultății de Științe a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare:

  •  “Robotul de Asistenţă”– proiectul dezvoltat de Anca Osan şi Alexandru Alexan, doi masteranzi ai Centrului Universitar Nord din Baia Mare, a fost premiat de către compania SoftVision pentru cel mai bun proiect studențesc. Robotul are senzori de mişcare şi poate fi controlat de la distanţă printr-o aplicaţie sau prin comenzi vocale, având funcţie de asistenţă. Utilizatorul îi poate comanda să se deplaseze în direcţiile dorite, să urmărească un corp în mişcare sau să transmită video live pe internet.
  • Mezei Cristiana fost câștigătorul Sesiunii de Comunicări Științifice din 2016 pentru lucrarea „Controlul HVAC prin programare LabView”, prezentată la secţiunea Ingineria Curenţilor Tari.
  • Pop Adrian Ioan a fost premiat de UAC Europe pentru lucrarea „Smart/Secure/Connected home. An affordable Arduino based system”, prezentată la secţiunea Ingineria Curenţilor Slabi din cadrul Sesiunii de Comunicări Ștințifice din 2016.
  • Florinel Daniel Libotean,Ștefan Bereghiciși Andrei Vass au câștigat Premiul III la concursul de programare DEIK, organizat de către Universitatea din Debrecen.

 

Sursa: http://www.emaramures.ro/despre-organizatorii-conferintei-xgen-next-100-facultatea-de-stiinte-centrul-universitar-nord-din-baia-mare/