Noul Birou de Conducere LSPV

februarie 8, 2017
februarie 8, 2017 admin

Asociația Liga Studenților “Pintea Viteazul” a ales o nouă echipă care va prelua, în următorii doi ani, frâiele reprezentării studențești din Baia Mare. Noul Birou de Conducere este alcătuit din președinte, secretar general și cinci vicepreședinți care vor fi responsabili fiecare de câte un domeniu de activitate al organizației.   

 

Marti, 7 februarie, membrii Ligii Studenților “Pintea Viteazul” și-au exprimat votul și au ales un nou Birou de Conducere pentru organizație. Mandatul va dura doi ani, timp în care vor fi responsabili de activitatea organizației, care constă în principal în reprezentarea drepturilor și intereselor studenților din Baia Mare la nivel local și național, dar și implementarea de proiecte care să ofere tinerilor oportunități de dezvoltare profesională și personală. Cei 7 tineri studenți care au preluat conducerea sunt entuziaști și motivați să asigure continuitate în munca depusă până acum de către organizație.

 

Structura noului de Birou de Conducere este următoarea:

Președinte- Alin Lucăcean

Secretar General- Ioana Grad

Vicepreședinte Educațional- Cristina Cîmpan

Vicepreședinte HR- Cezara Perneș

Vicepreședinte IT- Andrei Cicedea

Vicepreședinte Proiecte- Adelin Stoian

Vicepreședinte Fundraising- Alex Cerapon

 

,,Ne bucurăm că am primit votul de încredere al colegilor noștri și ne dorim să continuăm tradiția și munca de calitate desfășurată de organizație. Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o presupun funcțiile noastre, așadar ne vom pune cu toții competențele pe care le-am dezvoltat prin activitățile de până acum în slujba dezvoltării mișcării studențești, dar și a creării de noi oportunități de dezvoltare pentru tineri. În același timp, credem că ne vom desfășura activitatea cu plăcere, deoarece suntem entuziasmați și avem fiecare o motivație puternică în spatele deciziei de a candida.” – Alin Lucăcean, președintele Ligii Studenților “Pintea Viteazul”.