Liga Studenților Pintea Viteazul Recrutează

octombrie 2, 2016
octombrie 2, 2016 admin

Ți-ai imaginat vreodată că ești un supererou care luptă pentru apărarea dreptății?

Liga Studenților Pintea Viteazul îți oferă șansa de a te alătura echipei de supereroi și supereroine care luptă pentru apărarea depturilor studenților. Dacă determinarea, curajul, creativitatea, pasiunea și dorința de dezvoltare personală te caracterizează, te așteptăm să te înscrii în Ligă și să participi alături de noi la activitățile de reprezentare a studenților de la Centrul Universitar Nord, dar și la organizarea de proiecte de tineret în diverse domenii.

Cum ne găsești?

Păi e ușor. Vom fi la standurile din universitate de luni până vineri în perioada 3-14 octombrie, între orele 10:00- 14:00, unde te așteptăm să ne ceri mai multe detalii și să te informezi cu privire la drepturile tale și beneficiile voluntariatului într-o organizație studențească.

Dacă nu reușești să ajungi la noi așa, poți completa acest formular online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYd3Dkiv3W6Cp0UGWmb3_oUExLHszyNvju7WHK5JjkeKnGjg/viewform

Indiferent de varianta pe care o alegi, noi te vom contacta la sfârșitul perioadei de înscrieri pentru a veni să ne cunoști mai bine și să-ți începi antrenamentul de supererou alături de noi.

Motto-ul Ligii de anul acesta este simplu:

Intri sudent, ieși supererou!