Evaluarea cadrelor didactice de către studenți 2016

aprilie 3, 2016
aprilie 3, 2016 admin

 

Știai că ai dreptul de a-ți evalua și tu profesorii? Art. 11 alin. i) din Statutul Studentului spune ca studenții au dreptul de a participa la evaluarea cursurilor, seminariilor, lucrărilor practice, a prestației cadrelor didactice și a altor aspecte educaționale și/sau organizatorice legate de programul de studii.

Astfel, Liga Studenților Pintea Viteazul în colaborare cu Centrul Universitar Nord din Baia Mare organizează anual proiectul ,,Evaluarea cadrelor didactice de către studenți”. În cadrul acestuia, studenții CUNBM primesc chestionare prin care pot să evaluaze calitatea cursurilor și a activității cadrelor didactice. Rezultatele sunt mai apoi centralizate și trimise spre departamentul de asigurare a calității. Atât conducerea Universității, cât și comisia ARACIS țin cont de aceste evaluări și de ceea ce ele reflectă.

Anul acesta membrii Ligii Studenților vor implementa chestionarele care vor fi completate anonim în perioada 4-20 aprilie 2016 în rândul studenților fiecărei specializări de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Dacă nu ești prezent atunci când aceștia ajung la grupa ta, te așteptăm la sediul LSPV la parterul Căminului 3 (strada Victoriei nr. 76 A), unde poți găsi și completa chestionarele.

Implică-te în asigurarea calității educației de care beneficiezi și exprimă-ti liber părerea!