Practică de vară pentru studenți in Grecia

noiembrie 9, 2015
noiembrie 9, 2015 admin
Tu ce faci la vara?
Algoos te invita sa aplici pentru  mobilități de practică  in Grecia pe perioada verii. Te așteptăm în data de 07.12.2015 de la ora 12:00 la  intalnire, in sala P1, unde vei afla mai multe detalii. Între timp îți oferim mai multe informații în articolul de mai jos.

De ce trebuie sa faci  această  mobilitate ?

Acum ca ești student ai oportunitatea să călătorești prin  lume, cu cât  trece timpul si responsabilitățiile cresc cu atat  o să fie mai dificil să te ridici și să spui intr-o zi: Gata! Plec pentru cateva luni să lucrez intr-o alta tara.

Cel mai important lucru in aceste cateva luni pe care le vei petrece in Grecia nu este doar experiența in lucru, nici măcar banii dar oportunitatea unica pentru a experimenta o lungă călătorie intr-o noua lume. Grecia nu este doar despre plaje, vreme  perfectă si mâncare buna, Grecia  este și despre  a-ți face  prieteni, a vedea lumea si de a întelege mai bine lucrul pe care altii nu il înțeleg .

Algoos Grece

Căutăm studenți, studenți erasmus si absolvenți care vor  să petreacă  vara peste granițe și să dobândească practică internationala. Studentii pot să facă practica normală si totodată să meargă pentru a doua sau a treia oara, pentru a  muncii si a trai in Rogos pe timpul verii. Studentii pot accesa poziții in conformitate cu cunoștiințele de specialitate si limbile cunoascute.

Cum functioneaza tot procesul ?

Primul lucru care trebuie facut este să te inregistrezi online prin intermediul secțiunii de căutare a job-ului și să îți alegi job-ul favorit pe Algoos, odata ce faci asta o sa te  sune pentru un interviu si pentru a identifica calitățile si  nevoile tale. Echipa de resurse umane Algoos o să examineze detaliile tale si o să îți dea un răspuns daca esti acceptat in program sau nu. Daca primesti un raspuns pozitiv  ( ca ai mobilitatea pentru pozitia ceruta )  semnezi  acordul  si il incarci pe profilul tau online .

Ce primesc studentii de obicei.

-cazare gratuită

-3 mese/zi

-salariu extra(300-500 euro) + erasmus

-150 euro bonus la sfârșitul contractului pentru rambursul biletelor platite

Studentii o sa lucreze 8 ore pe zi/6 zile pe saptamană, dacă dorești să lucrezi ore extra trebuie să semnezi o declararție pe propria  răspundere. Studenții o să aibă asigurare socială si datorita faptului ca avem două birouri pe insula Rodos inspectam condițile de viață și lucru, tot timpu o să știm dacă studenții sunt tratați la standardele cerute. Daca studenții au o problemă ne contacteaza și o să îi vizitam de întadata. La sosire studenții sunt întampinați la aeroport si vor fi excortați la locația de cazare. In urmatoarea zi lucrătoare vor fi duși in oraș pentru a face actele legale cum ar fi cod fiscal, numarul de înregistare al cetățenilor și numarul asigurării sociale, toate acestea sunt acoperite  de cei 50 euro care ii plătești la inceput.

Cheltuieli

-plătești numai 50 de euro taxa de administrare

Când este timpul limită de înscriere?

Timpul limită este de îndată ce Algoos Grece își completează numărul de 800 studenți pentru anul 2016.

Pentru mai multe informații contactați-ne la:

[email protected]

sau

office.lspv.ro

http://algoos.com/rhodesnow-erasmus-buzz/#.ViOBLPnhBaQ