Liga Studenților premiată la Gala Societății Civile Tinere

noiembrie 27, 2014
noiembrie 27, 2014 admin

În perioada 21-22 Noiembrie 2014  a avut loc la Covasna prima ediție a Galei Societății Civile Tinere din România organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației, DJST Covasna, Consiliul Județean Covasna și Instituția Prefectului Județul Covasna. În cadrul acestei ediții au fost înscrise peste 120 de proiecte din toată țara în 6 categorii: educație, ecologie, umanitar, dezvoltare socială și economică, sport, cultură și artă.

În cadrul evenimentului a participat și Liga Studenților Pintea Viteazul, organizația fiind premiată  în cadrul categoriei Educație pentru proiectul Student Băimărean.

În acest proiect am dezvoltat o aplicație pentru telefoanele mobile care conține atât informații de care studenții au nevoie cât și ultimele noutăti din centrul universitar pe care aceștia le primesc în timp real pe telefonul mobil. Proiectul Student Băimărean este un proiect pilot care vine în sprijinul studenților băimăreni aducând într-un singur loc toate informațiile de care aceștia au nevoie. Datorită componentei inovative a acestui proiect am primit solicitări de parteneriat de la alte organizații din țară care își doresc să introducă această aplicație pentru studenții lor.

Am primit cu mare bucurie acest premiu care ne dă încredere că proiectele și inițiativele noastre sunt de impact în comunitate. Faptul că proiectul nostru Student Băimărean a fost selectat și premiat din peste 120 de proiecte la nivel național ne încurajează să ne continuăm activitatea de reprezentare a studenților și de a veni în sprijinul lor cu proiecte în cadrul cărora să le oferim oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Dorim să mulțumim Centrului Universitar Nord din Baia Mare pentru sprijinul pe care ni l-au oferit în cadrul proiectului și fără de care acest proiect nu ar fi putut fi implementat. Le mulțumim, de asemenea, și reprezentanților Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș pentru faptul ca ne-au sprijinit in această competitie și ne-au fost alături în cadrul galei.