Despre orar

octombrie 2, 2014
Posted in Intrebari
octombrie 2, 2014 admin

Orarul
La Centrul Universitar Nord din Baia Mare un semestru durează 14 săptămâni, iar anumite activităţi de predare se pot desfăşura doar o dată la două săptămâni. Astfel unele grupe vor participa la respectiva activitate în săptămânile pare (2, 4, 6, 8, 10, 12, 14) iar alte grupe în săptămânile (1, 3, 5, 7, 9, 11, 13).

Vei vedea ca unele casute din orar sunt impartite in doua sau ca unele cursuri sunt doar pe jumatete de casuta. Asta inseamna ca acel curs/seminar/laborator il faci o data la doua saptamani. Daca e pe intreaga casuta inseamna ca il faci in fiecare saptamana.
Ei bine, unde vezi doua cursuri intr-o saptamana inseamna ca faci cele doua cursuri alternativ(o data la doua saptamani cate unul).

Sa trecem acum la acele litere pe care le vezi langa denumirea unei
“ore”. Fiecare litera corespunde unui anumit tip de curs.
C- Curs
S – Seminar
L- Laborator
CP – Curs practic

De asemenea, in orar vei vedea tot felul de denumiri de sali pe care nu
le intelegi.

Strada Victor Babes(langa Gold Plaza): Toate salile care au in fata literele L, P sau E le gasesti aici. Tot aici sunt si salile care incep cu A(amfiteatre) inafara de A59.

Strada Victoriei(la Spanzuratoare): Aici gasesti toate salile care incep cu litera S,A59-le(amfiteatru) dar si M(Multimedia).

Strada Crisan (Langa Teatru): Aici gasesti toate salile care au in fata litera T.

Orarul pe facultati:
Facultatea de Litere: http://litere.ubm.ro/afisier/orar/
Facultatea de Stiinte: http://www.ubm.ro/orar/
Facultatea de Inginerie: http://www.ubm.ro/orar/

De asemenea, orarul il mai gasiti si in aplicatia pentru mobil(Android) Student Baimarean: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.student.baimarean