Ai un prof tare? Inscrie-l pana pe 23 martie pe profitari.ro

februarie 26, 2014
februarie 26, 2014 admin


profile-picture
Ai un prof tare care te-a inspirat si care a pus o amprenta pozitiva asupra pregatirii tale? Înscrie-l pe www.profitari.ro pana pe 22 martie 2010 și vino apoi să-l aplaudăm împreună la Gala Profesorului Bologna!

GALA PROFESORULUI BOLOGNA este un proiect de tradiţie al ANOSR, ajuns la a VII-a ediţie, ce se va desfăşura anul acesta la Bucureşti.

Gala Profesorului Bologna este singura inițiativă națională menită să omagieze și răsplătească performanța didactică a profesorilor, punând în lumină acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi. Titlul de ”Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze performanța didactică a profesorilor lor.

PROFESORUL BOLOGNA sau Proful Tare este orice dascăl care depăşeşte graniţele disciplinei pe care o predă şi găseşte căi inedite pentru a se apropia de studenţi. Este cel care le câştigă prezenţa, respectul şi atenţia prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea şi uşurinţa cu care se lasă înţeles, prin darul oratoriei şi răbdare. Mai presus de orice, Proful Tare conştientizează responsabilitatea pe care şi-a asumat-o şi inspiră încredere, motivând studenţii să devină adevăraţi profesionişti în domeniul pe care îl aleg.

 

Inscrie profesorul tau direct accesand link-ul de mai jos, link accesibil chiar si in aplicatia Student Baimarean!

Inscriere profesor

Mai multe informatii despre proiect gasesti pe pagina www.profitari.ro sau facebook.com/ProfiTari .

Profesorii Bologna din cadrul CUNBM:

  • Bud Ioan – 2011
  • Coman Mirela – 2011
  • Horvat Andrei – 2011
  • Otoiu Adrian – 2011
  • Tascu Ioana – 2011
  • Valerian Marian – 2011
  • Daraba Dinu – 2010
  • Lobontiu Gabriela – 2010

Ediția de anul acesta este organizată de ANOSR în parteneriat cu Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune – București (ASCIG) și Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică – București (SiSC).