Cazarea in caminele CUNBM pentru anul universitar 2013-2014

septembrie 17, 2013
septembrie 17, 2013 admin

Pentru ca in mai putin de doua saptamani incepe noul an universitar si stim ca multi dintre voi sunt in primul an, ne-am gandit sa va usuram putin munca si sa va dam cateva detalii referitoare la cazarea in caminele CUNBM.

 

Cazarea!

Sa incepem cu primul pas. Ai ajuns la facultate si trebuie sa te cazezi. Ei bine, daca stai in unul din caminele CUNBM trebuie sa stii in primul rand cand va avea loc cazarea. Duminica, 29 Septembrie 2013, ora 9.00, te asteptam cu bagajele facute si cu cheful de scoala(stim noi ca nu ai dar da bine la parinti) in fata caminului la care ti-ai depus cerere de cazare. Ai nevoie de buletinul de identitate, care va ramane la noi cand te cazezi(e nevoie de el pentru a obtine viza de flotant) si certificatul de nastere.

 

Cat ma costa?

Taxele pentru cazarea in caminele CUNBM sunt in felul urmator:

  • Pentru studentii de la buget(adica esti tare si nu dai niciun ban pentru facultate): 190 de lei cazarea/luna in camera de 2 persoane si cu baie proprie(Caminul 1 sau 3) si 9 lei/zi lucratoare pentru masa de pranz;
  • Pentru studentii de la taxa: 290 de lei cazarea/luna in camera de 2 persoane si cu baie proprie(Caminul 1 sau 3) si 9 lei/zi lucratoare pentru masa de pranz;

 

Unde sunt caminele?

Asta-i intrebarea pe care ti-o vei pune, probabil, in primele zile de scoala. Pana atunci iti spunem noi.

  • Caminul 1: Str. Victoriei nr.76 (langa Facultatile de Litere si Stiinte);
  • Caminul 2: Str. Victor Babes nr.62A, (in spatele Facultatilor de Inginerie si RMM);
  • Caminul 3: Str. Victoriei nr.76(langa Facultatile de Litere si Stiinte);

 

Cine e colegul/colega de camera?

Poti sta in camera cu cine doresti(da, chiar si cu o fata, in cazul in care esti baiat si iti pui intrebarea asta).

In cazul in  care ai un amic cu care vrei sa stai nu trebuie decat sa specifici asta in momentul in care te cazezi, adica in 29 septembrie.

 

Intrebari?

Ai intrebari? Noi iti stam la dispozitie. Ne poti trimite intrebarile pe [email protected] sau le poti lasa in sectiunea de comentarii de mai jos.