Festivitatea Absolventilor UTCN 2013

iunie 8, 2013
Posted in Absolventi
iunie 8, 2013 admin

Vineri, 7 iunie 2013, a avut loc Festivitatea Absolvebtilor UTCN 2013 la Cluj Napoca in Sala Sporturilor Horia Demian.

Inceputul Festivitatii a fost dat de catre Corul Teologic de la Facultatea de Litere prin intonarea imnului national si al imnului studentesc”Gaudeamus” urmat de salutul reprezentantilor absolventilor de la care nu au lipsit nici studentii baimareni din cadrul facultatilor de Inginerie, de Litere, de Resurse Minerale si Mediu si de Ştiinţe.

Au urmat discursurile conducerii universitatii, oficialitatilor, discursul absolventului si cuvantul organizatiilor studentesti. Studentii baimareni au fost reprezentati in cadrul prezidiului festivitatii dar si prin discursul din partea LSPV de catre Daniel Orza, Presedintele oirganizatiei.

Au urmat momente artistice in cadrul carora studentii din cadrul Ansablului Folcloric din Facultatea de Litere si premierea studentului anului.

Un moment important a fost si cel in care profesorii bologna au fost premiati de catre universitate, universitatea aratandu-si sprijinul pentru proiectul „Gala Profesorului Bologna”, proiect al ANOSR.

In cadrul acestui moment au fost premiati si 3 din profesorii bologna ai CUNBM, mai exact doamna profesor Gabriela Lobontiu, doamna profesor Mirela Coman dar si domnul profesor Dinu Daraba.

Inainte de cuvantul de incheiere care i-a apartinut rectorului universitatii, a avut loc ceremonia de predare-primire a cheii. Nici aici

 nu au lipsit studentii baimareni, acestia fiind reprezentati de catre prim-vicepresedintele LSPV Ionut Borota atat prin prezenta cat si prin discursul de primire a cheii.