Noul birou de conducere al LSPV

ianuarie 31, 2013
Posted in Comunicate
ianuarie 31, 2013 admin

Noua conducere a Ligii Studentilor “Pintea Viteazul” a fost aleasa recent pentru un mandat de doi ani si va fi condus din poziția de presedinte de către Daniel Orza. Alaturi vor fi  Ionuț Borota – prim-vicepresedinte,  Cristian Puscas si Adrian Dobra- vicepresedinti. Echipa este completata de o tanara, Ana Bilan care a fost aleasa secretar general. Liderul organizatiei a declarat in cadrul Emisiunii “Doua Directii” difuzata de postul TL+ ca o data cu noua conducere liga trebuie sa treaca printr-o perioada de restructurare. Fiecare membru al biroului se va ocupa de cate un domeniu astfel incat lucrurile sa fie mai bine gestionate. De asemenea se urmareste sa fie cunoscute cat mai bine nevoile studentilor, in acest sens fiind deja demarat deja un studiu.

De asemenea se doreste cresterea gradului de informare a studenților cu privire la drepturile si obligațiile pe care acestia le au în universitate conform noului Statut al Studentului. Nu s-a uitat nici de proiectul “Academic vs Privat”, ajuns deja la cea de-a cincea editie si prin care se cauta solutii pentru integrarea tinerilor pe piata muncii.

Iata noul birou:

Daniel Orza, presedinte

Ionuț Borota – Prim Vicepreședinte

Cristian Pușcaș – Vicepreședinte

Adrian Dobra – Vicepreședinte

Ana Bilan – Secretar General

“Liga Studenților trebuie să treacă printr-o perioadă de reformare, perioadă pe care noul birou de conducere o consideră benefică atât pentru structură cât și pentru studenții băimareni. Având în vedere că principalele nevoi ale studenților sunt cele din dimensiunea socială a educației, LSPV trebuie să ramană un garant al drepturilor studenților, în special ale drepturilor sociale. De asemenea vom urmări creșterea gradului de informare a studenților cu privire la drepturile și obligațiile pe care aceștia le au în Universitate conform noului Statut al Studentului. In perioada imediat urmatoare vom demara proiectul “Academic vs Privat, proiect ajuns la cea de-a cincea editie urmand ca dupa sesiune studentii sa aiba parte de o informare cat mai obiectiva a drepturilor si oblicatiilor acestora. De asemenea in urma cu cateva zile, Liga Studentilor a inceput implementarea unui studiu pe nevoile sociale ale studentilor, studiu care a fost completat pana acum de aproximativ 20% din studentii centrului universitar, targetul nostru fiind de minim 50% din studenti.” Daniel ORZA – Președinte LSPV

 

Sursa articol & video: Actualmm.ro & TL+