S-a dat startul proiectului ANOSR ”NEXT HR” 2012 la Baia Mare!

septembrie 22, 2012
septembrie 22, 2012 admin

Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” a deschis ediția din acest an a proiectului ANOSR ”NEXT HR”., ediție desfășurată în acest an în Baia Mare.

Deschiderea a avut loc, Vineri, ora 14:00, în cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

Evenimentul se desfășoară în perioada 21-24 Septembrie, la Baia Mare și reuneste în acest an un număr de 60 de participanți, membri din organizațiile studențești ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România(ANOSR).

Liderii echipelor de Resurse Umane vor beneficia de patru zile de traininguri şi ateliere care îi vor ajuta să fie pregătiţi pentru a gestiona cu succes procesul de recrutare, selecţie, integrare şi motivare a noilor membri din organizațiile din țară. Acestea se vor desfășura în cadrul campusului unviersității etc. și vor fi susținute de foști lideri ai Mișcării Studențești, actuali Alumni ANOSR și de experți în domeniul Resurse Umane.

”Programul NEXT ANOSR a fost conceput ca un program anual care să asiste organizaţiile studenţeşti membre ANOSR, în rezolvarea problemelor ce se ivesc în managementul resurselor umane, asigurarea continuităţii fiind una dintre cele mai relevante. Mulțumim încă o dată LSPV pentru eforturile depuse în organizarea ”Next HR” 2012 !” A declarat Brîndușa Lungu, Vicepreședinte Relații Publice ANOSR.

”LSPV s-a mobilizat cu toate resursele pentru asigurarea condițiilor evenimentului și sperăm ca, la Baia Mare, colegii noștri veniți din toate colțurile țării să rămână, alături de cunoștințele bine fundamentate în domeniul HR și cu o aminitire frumoasă.” A declarat  Daniel Orza, Prim Vicepresedinte LSPV